Verenigingen

Historische wandeling op landgoed Biljoen

Foto: Ton Rothengatter

VELP – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op woensdag een wandeling op landgoed Biljoen. Normaal gesproken is de achterkant van het kasteel niet te bezoeken maar tijdens deze wandeling wordt een uitzondering gemaakt.

De boswachter neemt de wandelaars mee door bossen en lanen, langs beken, weilanden en mooie vergezichten. Onderweg besteedt hij aandacht aan de historie van het landgoed, het belang van de beek en vertelt hij over de huidige ontwikkelingen. Het kasteel zelf zal niet bezocht worden.

De start is 6 februari om 13.30 uur bij station NS Velp en duurt 2,5 uur over een afstand van 3,5 km. Deelname kost maar 5,00 euro. Reserveren moet via www.glk.nl/activiteiten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten