Verenigingen

Vocaal ensemble geeft concert in Kerk van Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – De stichting ‘Vrienden van de Kerk’ in Rozendaal organiseert een concert in de kerk van Rozendaal aan de Kerklaan 15 in Rozendaal. Het concert is op zondag 3 februari en begint om 15.30 uur. Dit keer geeft het vocaal ensemble Omnitet een optreden.

Het ensemble bestaat uit vijf zangers en een pianist. Omnitet speelt klassieke muziek van Mozart, Haydn, Purcell, Rossini en Beethoven.

Ook dit keer voegt de Rozendaalse pianiste Marianne Ratajski zich bij Frank Leurs achter de piano, voor een uitvoering van Spanische Liebeslieder van Robert Schumann voor vier zangstemmen en piano à quatre mains. Kaarten zijn te reserveren op www.dekerkvanrozendaal.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten