Streeknieuws

Bus total loss door ongeval, bestuurder verdwenen

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Bij een eenzijdig ongeval op de Zutphensestraatweg bij het kanaal in Dieren is vrijdag op zaterdagnacht een bus total loss geraakt. De bestuurder van het voertuig was in geen velden of wegen te bekennen.

Het ongeval vond plaats rond 0.50 uur. Wat er precies gebeurde bleef onduidelijk, maar de bus kwam in ieder geval met flinke schade tot stilstand tegen een hek.

De politie kwam ter plaatse maar trof niemand aan bij de bus. Het is niet duidelijk of het om een misdrijf gaat. Een berger nam de bus uiteindelijk mee.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten