Streeknieuws

Opnieuw problemen lift Dieren: drie vrouwen vast

Foto: Pixabay

DIEREN – Drie vrouwen hebben zaterdag lange tijd vast gezeten in een lift bij station Dieren. Het ging het afgelopen jaar meermaals mis bij de liften op het station.

Dit keer ging om het een lift bij de parkeergarage. De brandweer slaagde erin de lift weer aan de praat te krijgen na contact te hebben gehad met een monteur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten