Streeknieuws

Geef het nieuwe zwembad in Velp een naam

Foto: Gemeente Rheden

VELP – Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, opent het nieuwe zwembad aan de Reigerstraat in Velp medio 2020 haar deuren. Maar welke naam krijgt dit nieuwe bad? Gemeente Rheden vraagt inwoners hierover mee te denken.

Suggesties kunt u doorgeven op www.rheden.nl/nieuwzwembad. Meedenken kan tot en met 15 februari. Onder alle inzenders verloot het Sportbedrijf drie 10-badenkaarten.

Stemmen op favoriete naam
Eind februari selecteert een klankbordgroep van omwonenden en gebruikers samen met de gemeente 3 namen. Inwoners kunnen hierna stemmen op hun favoriete naam. Het zwembad krijgt de naam met de meeste stemmen. De naam is eind maart bekend.

De bouw van het nieuwe zwembad start in het voorjaar. Het aardgasloze zwembad krijgt naast een wedstrijdbad ook een doelgroepenbad bedoeld voor onder andere activiteiten als ouderenzwemmen, fysiozwemmen en zwemmen voor dementerenden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten