Streeknieuws

Personen dreigen met vuurwapen in trein: twee aanhoudingen

Foto: Kasper Siebrands

VELP – De politie heeft zaterdagavond twee personen opgepakt in een trein bij station Velp nadat er met een vuurwapen was gedreigd. Dat gebeurde laat op de avond. Volgens een woordvoerder bleef het bij een dreiging en is alles weer rustig.

Op het station stonden door het incident veel agenten, een aantal droeg kogelwerende vesten. Over de identiteit van de aangehouden verdachten was zaterdagavond nog niets bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten