Verenigingen

IVN Oost-Veluwezoom organiseert korte vogelcursus

Niet de bewuste pestvogel. Foto: Pixabay

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom organiseert een korte cursus om vogelliefhebbers kennis te laten maken met ‘bijzondere dingen van gewone vogels’. Doel is de cursisten kennis te laten maken met tenminste tien ons omringende vogels, zoals de merel, vink, boomklever, roodborstje, tjiftjaf en zwartkop, zodat we ze in de praktijk leren herkennen en waarderen.

De cursus bestaat uit twee theorieavonden op de maandagavonden 11 maart en 8 april en twee ochtendexcursies op de zaterdagochtenden 16 maart en 13 april. De cursusavonden zijn van 19.30 tot 21.30 uur in gebouw de Klaproos aan de Korenbloemstraat 21 te Rheden.

De excursieochtenden vinden plaats op het landgoed Beekhuizen in Velp. De kosten voor deze cursus zijn 25 euro per persoon (20 euro voor IVN-leden). Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.ivnoostveluwezoom.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten