Verenigingen

Winter Wonder Klank concert in de Biesdel

Foto: Pixabay

VELP – In de Biesdel in Velp geeft zangeres Marja de Jong op zondag 10 februari een optreden.  Het concert ‘Winter Wonder Klank’ is een programma met feel good muziek uit alle windstreken. Het concert is van 15 tot 16 uur in het Biesdelplein.

Het Winter Wonder Klank- concert bevat muziek van de middeleeuwen tot close harmony, van Shakepeare tot Claudia de Breij. Marja de Jong begeleidt zichzelf op meerdere instrumenten.

Kaarten zijn te bestellen via de website Marjadejong.jouwweb.nl. Marja de Jong is naast zangeres ook singer songwriter, dirigent, componist en multi instrumentalist.

Voor bewoners van de Biesdel is het gratis, de bewoners van de aanleunwoningen en de Goede Reede betalen 5 euro, belangstellenden van buiten deze cirkels betalen 10 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten