Streeknieuws

Aanhouding in trein Velp met getrokken pistolen

Foto: Kasper Siebrands

VELP – De politie heeft zaterdagavond op station Velp een 27-jarige Arnhemmer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht treinpersoneel te hebben bedreigd met een wapen. Kort daarna werd een tweede man aangehouden die zich bemoeide met de aanhouding.

De Arnhemmer bedreigde het treinpersoneel rond 23.00 uur met een wapen. Twee agenten gingen met getrokken pistool de trein in en overmeesterden de verdachte. De man verzette zich hevig.

Een reiziger die in een andere coupe zat, een 44-jarige man uit Dieren, bemoeide zich met de aanhouding en werd even later ook aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en belemmering van ambtenaren. Hij had geen wapen bij zich.

Volgens de politie hebben overige reizigers geen last gehad van het incident. Zij stonden rustig op het station.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten