Verenigingen

Amnesty International zoekt collectanten

Foto: Pixabay

VELP – Mensenrechtenorganisatie Amnesty International houdt in 2019 voor de zeventiende keer een landelijke collecte. In Velp en Rozendaal gaan van 11 tot 16 maart diverse collectanten langs de deuren gaan. Toch is Amnesty nog op zoek in Velp en Rozendaal naar nieuwe mensen.

Door verhuizing, ziekte en andere redenen heeft Amnesty International minder collectanten. Heeft u twee uurtjes over, voelt u zich aangesproken om te gaan collecteren? Aanmelden kan via de website Velprozendaal.amnesty.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten