Oud-raadslid Marion Schoeman (PvdA) overleden

Foto: PvdA Rheden/Rozendaal

RHEDEN – Marion Schoeman, oud-bestuurslid en raadslid van PvdA Rheden/Rozendaal, is op dinsdag 5 februari overleden. In oktober 2018 bleek dat ze ernstig ziek was, waarna een gekozen behandelingstraject helaas geen levensverlenging meer mocht brengen.

Marion was als energieke vrouw duidelijk in bestuur en fractie aanwezig en stond bekend als iemand die uitdagingen aanging. Zij stortte zich met hart en ziel op zaken die ze had beloofd en bezat een onvoorstelbaar verantwoordelijkheidsbesef. Een collega-raadslid spreekt van een toffe collega met de hart op de tong, die node gemist gaat worden.

De partij roemt haar als een PvdA-er in hart en nieren die zich op geheel eigen wijze inzette voor de belangen van anderen. De PvdA is haar daar heel dankbaar voor en kijkt met waardering en respect terug op Marion’s leven. Ze wensen haar dierbaren alle sterkte toe in het verwerken van dit verlies.