Streeknieuws

Accu vliegt in de fik tijdens de rit

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Een bestuurder in Dieren is vrijdag met de schrik vrijgekomen toen er kortsluiting optrad in zijn auto. De man zette het voertuig snel aan de kant langs de Harderwijkerweg toen er veel rook vrijkwam tijdens het rijden. Een accu was de oorzaak, aldus de brandweer.

Toen de automobilist uitstapte en de hulpdiensten alarmeerde zag hij dat de vlammen al zichtbaar waren aan de achterzijde van de auto. De brandweer kwam ter plaatse en slaagde erin het vuur te blussen. De auto liep wel forse schade op en is door een berger weggesleept.

Tijdens de brand sloot de politie tijdelijk één rijbaan op de Harderwijkerweg af.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten