Streeknieuws

Rheden nog steeds in de race voor BNG Bank Erfgoedprijs

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – De BNG Bank Erfgoedprijs wordt op 28 maart voor de negende keer uitgereikt aan de ‘beste erfgoed-gemeente’ van Nederland. Gemeente Rheden is één van de vier genomineerde gemeenten.

Burgemeester Carol van Eert en wethouder Marc Budel en Marjolein Sanderman van gemeente Rheden hebben daarvoor het erfgoedbeleid aan de jury toegelicht samen met de andere genomineerde gemeenten.

De prijs bestaat uit een bedrag van 25.000 en gaat naar een gemeente die op inspirerende wijze met zijn erfgoed omgaat en als voorbeeld kan dienen voor andere gemeenten. Hoofdsponsor is BNG Cultuurfonds. Daarnaast wordt een Publieksprijs uitgereikt aan de gemeente die de meeste publieksstemmen weet te verkrijgen. Kijk voor meer info op www.bngerfgoedprijs.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten