Verenigingen

Ballerina geeft workshop klassiek bij Studio26

Foto: Studio Rheden

VELP – Ballerina Floor Eimers van het Nationaal Ballet geeft zaterdag 2 maart twee workshops klassiek ballet bij Studio26 in Velp. Alle jonge balletdansers kunnen zich aanmelden voor deze bijzondere workshops. Als kind danste Floor bij Studio26 en inmiddels is ze opgeklommen tot Grand Sujet bij het Nationaal Ballet.

Ze is momenteel te zien in David Dawson’s Requiem en in Ode aan de Meester van Hans van Manen.

In de workshops klassiek ballet gaat Floor met de leerlingen werken aan de barre, repertoire en spitzen. Afhankelijk van het niveau van de groep is er eventueel ook spitzenwerk. Spitzen meenemen dus. Tickets voor de workshop in Studio26 aan de Larensteinselaan in Velp bestel je via www.studio26.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten