Verenigingen

Seniorenorganisatie PCOB/KBO organiseert contactmiddag

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

RHEDEN – Seniorenorganisatie PCOB/KBO organiseert op donderdag 14 februari om 14.00 uur weer een contactmiddag in Dorpshuis ‘Willem de Zwijger’ in Rheden. Het onderwerp is deze keer Spitsbergen. De toegang is gratis.

Deze keer zal dhr. Martin Idema een presentatie geven in woord en beeld van zijn reis naar Spitsbergen. In zijn film laat hij bijzondere beelden zien, zoals van de blauwe vinvis, het grootste dier dat ooit op aarde heeft geleefd, van bultruggen, beluga’s, walrussen en ijsberen, maar ook van vele soorten vogels en planten, prachtige landschappen, immense gletsjers en ijsbergen.

Spitsbergen is een eilandengroep (archipel) in de Noordelijke IJszee, zo’n 565 km ten noorden van Noorwegen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten