Verenigingen

Beko Jutbergtrail dit jaar op zaterdag 23 februari

Foto: AV Gelre

DIEREN – De Beko Jutbergtrail is dit jaar op zaterdag 23 februari. Dan staan maximaal 750 hardlopers uit alle hoeken van Nederland maar ook uit België en Duitsland aan de start van de Beko Jutbergtrail. De trail wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Gelre uit Dieren.

Voor elke loper is er voldoende uitdaging: 7,5, 15,2, 21,1 en zelfs 30,4 kilometer. De lopers starten vanaf 10.30 voor de 21,1 km en 30,4 km. De 7,5 en de 15,2 starten om 11.15 uur.

Je loopt door de paden en lanen van de heuvelachtige bossen van Nationaal Park “De Veluwezoom” inclusief een aantal pittige beklimmingen.

Een startbewijs kan worden aangevraagd tot 17 februari via www.inschrijven.nl. Ook mogelijk om na- in te schrijven tot een half uur voor de start. Kijk voor meer info op Avgelre.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten