Verenigingen

Inschrijving geopend voor kindermuziekproject in de Kroeseboom

Foto: Pixabay

RHEDEN – Basisschool Mauritius, Kindcentrum Puck & Co, muziekdocenten en Cultuurbedrijf RIQQ organiseren een muziekproject ‘Instrumentenpitch’ voor kinderen vanaf groep 5 in de Kroeseboom in Rheden. 

Instrumentenpitch is een muzikaal kennismakingsproject. Kinderen leren onder leiding van vakdocenten snaar-, strijk- en blaasinstrumenten kennen. De kinderen spelen samen in groepjes; samen spelen geeft plezier.

Bij het leren spelen van een instrument komt niet alleen talent kijken, maar ook is het de kunst om het plezier erin te houden. Door dit project kunnen kinderen na een gratis proefles nog iets langer blijven om het instrument beter te leren kennen. Na deze start kiezen de kinderen een groep instrumenten waarmee ze verder gaan werken.

Alle kinderen vanaf groep 5 uit Rheden kunnen meedoen. De eigen bijdrage voor de ouders is € 10,00 voor het hele project. Inschrijven kan via www.sjorssportief.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten