Verenigingen

Biljartdistrict Veluwezoom viert 75-jarig jubileum

Foto: Theothorne

DIEREN – Biljartdistrict Veluwezoom viert dit jaar haar 75-jarig jubileum met een manifestatie in Zalencentrum Theothorne in Dieren. Dat jubileum wordt op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart gevierd met een jubileumtoernooi. Voor toeschouwers gaan de deuren zaterdag om 10.30 uur open.

Omdat het district van KNBB-Biljartdistrict Veluwezoom in Dieren haar roots heeft liggen is voor deze plek gekozen.

Het district van 35 verenigingen wordt gevormd door verenigingen uit; Arnhem, Driel, Heteren, Rheden, Velp, Dieren, Laag Soeren, Brummen, Eerbeek, Ede, Renkum en Oosterbeek.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten