Mentalist Timon Krause gaat gedachte lezen in Theothorne 

Foto: Theothorne

DIEREN – Mentalist Timon Krause komt zaterdag 23 februari met zijn voorstelling ‘Mindgames’ op uitnodiging van Theater RhederArt naar Theothorne in Dieren. Timon is de jongste mentalist die ooit Nederlands en Europees kampioen werd. Hij treedt inmiddels over de hele wereld op met zijn hersenspelletjes.

‘Mindgames’ is dé nieuwe sensatie op het gebied van gedachten lezen. Voor deze show neemt Timon medebedenker Henning Neidhardt en Kevin Wolf mee.

Samen tekenen de drie voor een veelzijdige show. Op het programma staan: gedachtelezen, hypnose, magie, muziek en, niet onbelangrijk, humor. De mannen beloven dat hun toeschouwers van begin tot eind op het puntje van hun stoel zitten.

Timon Krause publiceerde op zijn 16e al zijn eerste boek over het thema ‘gedachtelezen’. In 2016 werd hij uitgeroepen tot de ‘Best European Mentalist’ en is daarmee de jongste gedachtelezer die deze titel ooit heeft gewonnen. Kaarten zijn te bestellen op www.rhederart.nl.