Heeft u al gestemd voor de BNG Bank Erfgoedprijs? (filmpje)

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Helpt u gemeente Rheden in 1 minuut ook aan de publieksprijs van de BNG Bank Erfgoedprijs 2019? Op 28 maart 2019 wordt de BNG Bank Erfgoedprijs voor de negende keer uitgereikt aan de ‘beste erfgoed-gemeente’ van Nederland. Wordt dit gemeente Rheden?

De prijs is bestemd voor de gemeente die het meeste blijk geeft van visie en daadkracht in de omgang met erfgoed.

Gemeente Rheden is dit jaar als enige Gelderse gemeente genomineerd. Amersfoort, Leeuwarden en Oss zijn de overige genomineerden.

Naast de juryprijs wordt een publieksprijs uitgereikt aan de gemeente die de meeste publieksstemmen weet te verkrijgen. Tot en met 25 maart kunt u uw stem uitbrengen op www.kunsten92.nl/actueel/publieksprijs. U stemt toch ook?