Verenigingen

Repair Cafe in het Dorpshuis in Rheden

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

RHEDEN – Het Repair Café in het Dorpshuis in Rheden gaat weer open op zaterdag 2 maart van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Er wordt dan samen met u bekeken of er elektrische huishoudelijke apparaten, speelgoed, telefoons, kleine meubelen en kleding  gerepareerd kunnen worden. Handig is het om materiaal, rits, knopen enz mee te nemen.

Ook bent u welkom met uw computers (hard- en software). En de komende tijd is er ook meer aandacht aan goede fietsverlichting. Het Repair Café is iedere eerste zaterdag van de maand geopend, ook in de vakantie’s.  Kijk voor meer info op: www.repaircafe-rheden.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten