Streeknieuws

Oude IJsselbrug bij Zutphen gaat niet meer dicht

Foto: Omroep Gelderland

ZUTPHEN – Weggebruikers uit de gemeente Rheden, die naar Zutphen moeten, wordt geadviseert tijdelijk een andere route te nemen. De Oude IJsselbrug in Zutphen wil niet meer dicht.

De beweegbare brug liep rond 16.00 uur vast. Sindsdien staat de brug gedeeltelijk open en zit er geen beweging meer in. Volgens de politie ter plaatse zijn er kabels geknapt. Het is vooralsnog onduidelijk hoelang de brug gesloten blijft. De gemeente verwacht dat de problemen niet snel opgelost zullen zijn. De politie heeft de brug aan beide kanten afgesloten.

Andere route
De vertraging aan beide kanten is fors, aangezien de brug volledig is afgesloten. De gemeente adviseert weggebruikers daarom een andere route te nemen. Het treinverkeer ondervindt geen hinder van de storing.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten