Streeknieuws

Oudere man overvallen in De Steeg, daders op de vlucht

Foto: Omroep Gelderland

DE STEEG – Twee mannen hebben dinsdagavond een oudere man overvallen in zijn woning. Dat gebeurde in De Steeg. De overval werd rond 21.30 uur gepleegd in een woning aan de Waldeck Limpurglaan.

Twee onbekende mannen zouden de woning zijn binnengedrongen en met onbekende buit het pand hebben verlaten. De mannen zijn gevlucht.

De politie is een onderzoek gestart.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten