Streeknieuws

Oude IJsselbrug in Zutphen weer open voor verkeer

Foto: Omroep Gelderland

ZUTPHEN – Weggebruikers uit de gemeente Rheden, die naar Zutphen moeten, kunnen weer over de Oude IJsselburg in Zutphen. Dat meldt de gemeente Zutphen. De brug stond sinds dinsdagmiddag open en wilde niet meer dicht.

Woensdagochtend ging de brug na onderzoek en werkzaamheden dan toch weer dicht. De oorzaak van de problemen was vermoedelijk een kapotte kabel.

De storing zorgde voor veel overlast. Automobilisten moesten een andere route kiezen. De gemeente zette bussen in om voetgangers en fietsers naar de overkant van de IJssel te brengen. Het treinverkeer ondervond geen problemen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten