Verenigingen

Boekenweek bij Jansen en de Feijter in Velp

Foto: Pixabay

VELP – De boekenweek start dit jaar op zaterdag 23 maart met als thema ‘De moeder de vrouw’. De Boekenweek duurt tot en met zondag 31 maart. Tijdens de boekenweek zal schrijver Jan Siebelink boeken signeren op zaterdag 23 maart vanaf 15.30 uur bij Jansen & de Feijter in de Emmastraat in Velp.

Jessica van Geel, schrijfster van het boek ‘I Love Rietveld’, wordt geïnterviewd door Ivan Borgsteijn, op maandag 25 maart vanaf 20.00 uur. Kijk voor meer info op www.eenpassievoorboeken.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten