Verenigingen

Donatuskoor in Muzikale Vesper Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Op 24 maart, de derde zondag in de Veertigdagentijd, wordt een oecumenische Muzikale Vesper gehouden in de Dorpskerk, Dorpsstraat 51 in Rheden, .

Medewerking verleent het Donatuskoor uit Bemmel o.l.v. Frans Coerwinkel. In de Veertigdagentijd bereiden we ons voor op het paasfeest. Het is een tijd van bezinning en versobering, een tijd om de stilte te zoeken en terug te keren naar God.

Het thema van deze vesper is: Op weg gaan. Het koor zal o.a. liederen ten gehore brengen van Heizmann, Althouse, Gilpin en Moore. De vesper begint om 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten