Streeknieuws

De veerpont Dieren gaat vrijdagochtend vroeg weer varen

Foto: S.J. de Waard / CC-BY-SA-3.0 (via Wikimedia Commons)

DIEREN – Automobilisten, fietsers en voetgangers kunnen vanaf vrijdagochtend half zeven weer gebruik meer maken van de veerpont tussen Dieren en Olburgen zo meldt veerbaas Roland Jansen.

Het hoge water valt mee volgens Jansen en daarom kan er morgenvroeg weer gevaren worden. De veerpont is met name populair onder scholieren. Zonder het pontje moeten zij via Doesburg fietsen of het pontje bij Brummen pakken. Kijk voor meer info op www.veerpont-dieren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten