Verenigingen

Informatieavond over verduurzaming appartementen

Foto: Energieloket Midden Gelderland

VELP – Gemeente Rheden organiseert op maandag 25 maart samen met het VvE Energieloket Gelderland een informatiebijeenkomst over energiebesparing en duurzame energie, speciaal voor iedereen die lid is van een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Tijdens de avond hoort u welke mogelijkheden er zijn om grootschalig energie te besparen of samen op te wekken. En wat dat doet met uw wooncomfort en energierekening. Ook krijgt u inzicht in de financieringsmogelijkheden en hoe u uw buren mee krijgt.

Extra aandacht is er voor VvE’s die naar ‘Nul op de Meter’ willen gaan. Dit betekent kort gezegd dat het energieverbruik na een grondige renovatie gemiddeld op nul uitkomt: er wordt evenveel opgewekt als dat er wordt verbruikt.

Voor VvE’s van appartementsgebouwen die vóór 1990 zijn gebouwd en uit tien of meer woningen bestaan is er subsidie voor de zogenaamde VvE-scan. Hierbij wordt gekeken welke stappen een VvE kan zetten om naar ‘Nul op de Meter’ te gaan.

De inloopavond is op maandagavond 25 maart van 19.00 tot 21.00 uur in Parkstaete Zalencentrum aan de Parkstraat 3 in Velp. Reserveren kan via www.vve-energieloket.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten