Streeknieuws

Verdachte opgepakt in onderzoek woningoverval Rozendaal

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Een 45-jarige Rotterdammer is dinsdag aangehouden in een onderzoek naar een woningoverval in Rozendaal. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

Een man overviel op 2 mei 2018 twee mannen in een woning aan de Steenhoek. De mannen werden bedreigd en mishandeld, waarna de overvaller met onbekende buit vertrok. Nu, een klein jaar later, kon de verdachte worden opgepakt. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten