Streeknieuws

Personen proberen in te breken bij juwelier Velp

Foto: Omroep Gelderland

VELP – Twee personen hebben vrijdagochtend geprobeerd in te breken bij juwelier Aalbers in Velp. De poging om het pand aan de Hoofdstraat binnen te dringen gebeurde rond 05.40 uur. De daders probeerden binnen te komen door een ruit in te slaan en zorgen voor aanzienlijke schade. In de winkel en voor de pui ligt overal glas.

De daders droegen donkere kleding. Nadat het alarm afging zijn weggerend in de richting van de Frederikstraat. De juwelier zegt dat er duidelijke bewakingsbeelden zijn. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. De winkel gaat vrijdag ondanks de inbraakpoging gewoon open.

Niet de eerste keer
In het verleden was de juwelierszaak vaker doelwit van inbrekers. Zo wisten dieven in 2010 de zaak binnen te komen met behulp van kettingzagen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten