Juridische vraagstukken in Mantelzorgcafe Velp en Rozendaal

Foto: Innoforte

VELP – In ’t Prieel aan de Graaf Ottostraat 30d in Velp is op donderdag 28 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur weer een Mantelzorgcafé. Het Mantelzorgcafé is gratis toegankelijk voor iedereen die de zorg heeft voor een hulpbehoevende naaste.

In ieder mantelzorgcafé wordt er een thema behandeld. Ditmaal is het thema ‘Bewindvoering en andere juridische vraagstukken voor mantelzorgers”.

De gastspreker is Natascha Dröge van Dröge notariaat /Estate planning. Zij informeert u over de juridische mogelijkheden van bewindvoering, mentorschap, erfrecht en andere vraagstukken rondom dit thema.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor het mantelzorgcafé bij Meldpunt Vrijwillige Thuishulp. Aanmelden kan ook bij www.innoforte.info.