Verenigingen

Gratis compost ophalen op 30 maart in Velp en Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Het voorjaar komt eraan. Dé tijd om weer in de tuin aan de slag te gaan. Op zaterdag 30 maart kunnen inwoners tijdens de jaarlijkse compostdag gratis compost ophalen in Velp en Dieren. Op deze manier bedankt gemeente Rheden hen voor het gescheiden aanbieden van groente-, fruit- en tuinafval (GFT).

Om het inwoners makkelijk te maken, plaatst de gemeente op haar gemeentewerven in Velp en Dieren containers met compost.

Van 10.00 uur tot 12.00 uur kan de compost hier opgehaald worden in Velp op de Parkeerplaats bij sportpark Overhagen, Biljoen en in Dieren op de gemeentewerf aan de Meidoornlaan 2.

De compost wordt los aangeboden. Het is dus handig zelf een plastic zak of een emmer mee te nemen om de compost in te doen. Ook een schep en eventueel een aanhanger kunnen van pas komen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten