Musical MammaMia in Theothorne Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Leerlingen van Het Rhedens presenteren donderdag 11 en vrijdag 12 april de musical Mamma Mia! in schouwburg Theothorne in Dieren. Deze komische musical, een liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie, is gebaseerd op de liedjes van de popgroep ABBA.

Leerlingen van scholengemeenschap Het Rhedens Dieren hebben deze geweldige musicalproductie in samenwerking met Studio26 ingestudeerd.

Ook dit jaar is er, naast 2 avondvoorstellingen, een speciale voorstelling voor de groepen 7 en 8 van verschillende basisscholen in de omgeving. Op vrijdagochtend 12 april 2019 zijn zij om 11.00 uur welkom in Theothorne om naar de musical te kijken en daarna vragen te stellen aan de leerlingen die meedoen.

Door de basisscholen kan dit tevens gebruikt worden als introductie van de eigen schoolmusical. Voor leerlingen, ouders, medewerkers én andere belangstellenden zijn de avondvoorstellingen op 11 en 12 april om 19.30 uur. Kaartjes voor die voorstellingen kosten €3 en zijn vanaf 25 maart verkrijgbaar tijdens de grote pauzes in de aula van Het Rhedens Dieren.