Verenigingen

Het Leids Barok Ensemble in de kerk van Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – In de kerk van Rozendaal treed op 7 april om 15.30 uur Het Leids Barok Ensemble op met Wendy Roobol als sopraan. Het Leids Barok Ensemble heeft als thuisbasis de Lokhorstkerk in Leiden.

Onder leiding van Roelof Balk spelen zij frisse barokmuziek van bekende en onbekende componisten – van Castruci tot J.S. Bach – van vroeg barok tot vroeg klassiek –van Menula en Biber tot Carl Stamitz en W.A. Mozart.

In het concert staan werken van Vitali, Bach, Castruci, Vivaldi, Mozart, Sardelli, Part en Haydn op het programma. De kerk is open vanaf 15.00 uur en de entree is 13 euro. Kijk voor meer info op Dekerkvanrozendaal.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten