Verenigingen

Wijnproeven op zondagmiddag in het Dorpshuis Spankeren

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – De vrijwilligers van Stichting Dorpshuis Spankeren organiseren op zondag 7 april een wijnproeverij. Van 15.00 tot 17.30 uur presenteert Eva María Valer Melchor een aantal Rioja wijnen van haar bedrijf “Vinos Y Mas”.

Met passie zal ze de bezoekers vertellen over de prachtige wijnen uit haar geboortestreek die garant staan voor kwaliteit. Uiteraard wordt de gelegenheid geboden de wijn te proeven. De deelname aan de wijnproeverij is €5,- per persoon.

De wijnproeverij wordt gehouden in het dorpshuis aan de Loohof 65 in spankeren en de aanvang is 15.00 uur. Meer informatie staat op www.dorpshuis-spankeren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten