Verenigingen

Vogelexcursie in het Rozendaalse bos

Niet de bewuste pestvogel. Foto: Pixabay

ROZENDAAL – PAK organiseert op zaterdag 6 april een vogelexcursie in de bossen bij Rozendaal waarbij tekst en uitleg wordt gegeven over de vele vogels die in de bossen voorkomen. Op dit moment begint de broedtijd en worden de jonge vogels grootgebracht.

Welke vogel maakt nu precies welk geluid? En hoe hou je al die verschillende vogels uit elkaar? Dat antwoord hoopt het PAK u te geven op 6 april wanneer Ruud van de Garde u meeneemt op excursie. Hij kan u vertellen hoe je vogels beter leert herkennen.

Opgeven voor de natuurexcursie kan via www.pak-rozendaal.nl. De excursie start om 08.00 uur bij de ingang van kasteel Rozendaal en duurt maximaal 1,5 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten