Verenigingen

Atletiekvereniging Gelre geeft basiscursus Nordic Walking

Foto: AVGelre in Dieren

DIEREN – Atletiekvereniging Gelre in Dieren geeft op woensdagavonden in april en mei weer een basiscursus Nordic Walking. Op ongedwongen wijze wordt hier kennis gemaakt met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen.

De cursus bestaat uit zes lessen op achtereenvolgende woensdagavonden. De cursus is van 18.00 tot 19.30 en start bij het clubgebouw van AV Gelre aan de Kolonieweg (tegenover v.v. Dieren) in Dieren.

Meedoen is niet goedkoop. De kosten bedragen 67,50 euro. Aanmelden voor de cursus moet via www.avgelre.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten