Verenigingen

Interview met Chaja Polak bij Boekhandel Jansen en de Feijter

Foto: Pixabay

VELP – Walter Jansen van Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp interviewt donderdagmiddag 11 april vanaf 14 uur Chaja Polak, de schrijfster van het boek De man die geen hekel had aan joden”.

Schrijfster en kunstenares Chaja Polak schreef haar boek in antwoord op Oorlogsouders. Dit boek van Isabel van Boetzelaer over haar nazi-ouders veroorzaakte veel discussie, onder andere over het historische waarheidsgehalte.

Kaarten reserveren kan via www.eenpassievoorboeken.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten