Verenigingen

Stenenwandeling door Velp

Foto: Gelders Geologisch Museum Velp

VELP – Altijd al benieuwd geweest naar bijzondere gesteenten in Velp? Wandel dan zaterdag 13 april mee onder leiding van een deskundige gids en ontdek wat Velp op dit vlak te bieden heeft.

In dorpen en steden zijn veel gesteenten te vinden, zowel natuurlijk als door de mens gemaakt. Denk hierbij aan bijzondere en oude gebouwen, maar ook aan zwerfstenen op markante plekken en diverse vormen van straatmeubilair.

Gids Herman neemt u mee op een wandeltocht van 3,5 km, die anderhalf tot twee uur zal duren, afhankelijk van het aantal vragen en de uitleg. De start is voor het Gelders Geologisch Museum aan de Parkstraat 32 in Velp) om 10.30.  Aanmelden kan via de website www.geologischmuseum.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten