Streeknieuws

Dronkenlap klapt frontaal op pijlwagen op knooppunt Velperbroek

Foto: Politie Arnhem Noord / GLD

VELP – Een dronken automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag frontaal op een pijlwagen gereden ter hoogte van knooppunt Velperbroek op de A12. De 50-jarige man raakte wonderwel niet gewond.

De man zag een verlichte pijlwagen over het hoofd en knalde er frontaal op. ‘Wonder boven wonder kwam hij heelhuids uit zijn auto gekropen’, schrijft de politie. De man is aangehouden. Hij bleek tijdens de ademanalyse op het politiebureau zoveel alcohol in zijn lichaam te hebben dat zijn rijbewijs meteen is ingevorderd.

De snelweg is korte tijd afgesloten geweest. Verkeer werd omgeleid via het Velperbroekcircuit.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten