Streeknieuws

Het Rhedens De Tender krijgt vignet Gezonde School

Foto: Het Rhedens in Dieren

RHEDEN – Praktijkschool Het Rhedens De Tender heeft het vignet Gezonde School behaald. Dit vignet is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen.

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl.

Zo zorgt De Tender voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én de school heeft aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Daarnaast heeft De Tender speciale aandacht voor het themacertificaat voeding. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet: gezonde lunches, aandacht voor gezonde voeding tijdens de lessen, een gratis watertappunt en regelmatig gratis fruit in de schoolkantine.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten