Streeknieuws

Einde analoge televisie komend weekend

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Kabelmaatschappij Ziggo stopt in het aanstaande weekend in de gemeenten Rheden en Rozendaal met de doorgifte van analoge televisie. Er kan via de kabel vanaf dat moment uitsluitend nog digitaal tv worden gekeken.

Dit heeft ook consequenties voor de doorgifte van Studio Rheden op tv. De omroep is tot en met 15 april nog te zien via kanaal s14+ / 256,00 MHz in het analoge pakket. Dat stopt per 16 april.

Vanaf dan is ook Studio Rheden op tv uitsluitend digitaal te ontvangen via kanaal 36 op de Mediabox of 346 via het digitale kabelsignaal.

Het analoge radiopakket op 93.1 FM blijft voorlopig wel gehandhaafd.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten