Verenigingen

Projectkoor Dieren geeft optreden in Ontmoetingskerk Dieren

Foto: Ontmoetingskerk Dieren

DIEREN – Op Palmzondag 14 april voert projectkoor Dieren het stuk ‘The Crucifixion’ van John Stainer uit. De uitvoering vindt plaats in de Ontmoetingskerk in Dieren aan de Admiraal Helfrichlaan 54 en begint om 16.00 uur en duurt tot ca. 17.15 uur. De toegang is gratis.

Het koor is speciaal voor deze gelegenheid samengesteld en omvat
koorzangers uit de hele regio. Naast het koor is er een belangrijke rol weggelegd voor het orgel.

Marieke Schimmel- Van Voorst neemt deze partij voor haar rekening. Ook tenor Jesús Hernández en bas Michaël de Vos werken mee aan dit concert. Het geheel staat onder leiding van Hans Schimmel.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten