Verenigingen

Geldersch Landschap en Kasteelen is jarig en trakteert

Foto: Geldersch Landschap en Kasteelen

RHEDEN – Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) zet zich al negentig jaar in voor het behoud van natuur, landgoederen en kastelen in Gelderland. Met een speciale uitgave van het kwartaalblad ‘Mooi Gelderland’ heeft GLK een cadeau voor iedereen, want u kunt het gratis aanvragen via www.glkmagazine.nl.

In de feestelijke uitgave van het magazine Mooi Gelderland vertellen bekende Gelderlanders aan de hand van thema’s zoals klimaat, duurzaam tuinieren, architectuur en wandelen in de natuur wat de provincie voor hen bijzonder maakt.

Als u het magazine aanvraagt op www.glkmagazine.nl maakt u ook kans op het kookboek ‘Nel, van kop-tot-kont-chef’.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten