Radar Uitvoering Oost opent nieuw kantoor in Rheden

Foto: Radar Uitvoering Oost

RHEDEN – Radar Uitvoering Oost opent woensdag 17 april haar nieuwe kantoor aan de Dorpsstraat 70 in Rheden. De informele housewarming is voor iedereen tussen 16.00 en 18.00 uur. Het kantoor wordt deze middag geopend door de wethouder.

Radar Uitvoering Oost is sinds 2016 actief in de verschillende dorpen van de gemeente Rheden en Rozendaal. Met dit nieuwe kantoor breidt Radar Uitvoering Oost haar aanwezigheid en zichtbaarheid in de hele gemeente uit, naast de bestaande inlopen en spreekuren in de dorpshuizen én bij inwoners thuis.

Op de website www.radaruitvoering.nl/oost zijn de tijden van alle spreekuren en jongereninlopen te vinden. Radar Uitvoering Oost ondersteunt voornamelijk inwoners in het langer zelfstandig blijven wonen én samen met hen wijken en buurten socialer te maken.