Verenigingen

Inschrijven Avondvierdaagse Rheden kan weer

Foto: Avondvierdaagse Rheden

RHEDEN – Rheden staat van maandag 20 mei tot en met donderdag 23 mei weer in het teken van de Avondvierdaagse. Dit vierdaagse wandelevenement bestaat uit een drietal routes: 5 km, 10 km en voor de allerkleinste kinderen, ouderen en mindervaliden de gezellige 2 daagse route van 2,5 km.

Voorinschrijven is mogelijk tot en met 13 mei bij de Hubo aan de Groenestraat 63a of op www.avondvierdaagserheden.nl. Bekijk hieronder de starttijden.

Route 5 km:
Wanneer: Maandag t/m donderdag, starttijd: 18:45
Vertrekpunt: SC Rheden, IJsselsingel 91 te Rheden

Route 10 km:
Wanneer: Maandag t/m donderdag, starttijd: 18:30
Vertrekpunt: SC Rheden, IJsselsingel 91 te Rheden

Route 2,5 km:
Wanneer: Dinsdag en Donderdag, starttijd: 18:30
Vertrekpunt: Rhederhof, Worth Rhedenseweg 45 Rheden

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten