Verenigingen

Paaseieren speuren bij kasteel Rosendael

Kasteel Rosendael Rozendaal

Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL – Op zondag 21 april en maandag 22 april, eerste en tweede Paasdag, kunnen kinderen weer paaseieren speuren in park Rosendael bij kasteel Rosendael. In het park zijn veel gekleurde eieren verstopt. Voor 1 euro krijgen kinderen een speurtocht mee waar je het hele park wordt doorgeleid.

Durf jij over de kettingbrug of over het blotevoetenpad? In park Rosendael is zoveel te zien en te doen, voor volwassenen en kinderen.

Het park is open op zondag 21 april en maandag 22 april tussen 11.00 en 17.00 uur.
Entree kost 5 euro voor volwassenen en kinderen van 4 t/m 18 jaar betalen 3 euro. Kijk voor meer info op www.glk.nl/rosendael.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten