Verenigingen

Het buitenbad in Rheden gaat weer open

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Op 18, 19 en 20 april kun je in de voorverkoop een abonnement voor het openluchtzwembad kopen. Als je het abonnement in de voorverkoop aanschaft bespaar je 10% op de prijs van het normale tarief.

Het nieuwe zwemseizoen bij Openluchtzwembad De Hangmat in Rheden staat weer voor de deur. Van 4 mei t/m 15 september kun je daar weer zwemmen. Na twee jaar geëxperimenteerd te hebben met verlengde openstelling, is er besloten de openstelling structureel met twee weken te verlengen

Een abonnement met korting kopen kan op 18 april van 14.00 tot 17.00 uur, 19 april van 17.00 tot 20.00 uur en op 20 april van 10.00 tot 14.00 uur. Kijk voor meer info op www.sportbedrijfrheden.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten