Streeknieuws

Paasvuur Laag-Soeren afgelast

Foto: Studio Rheden

LAAG-SOEREN – In verband met de aanhoudende droogte en de weersvooruitzichten is dinsdagmiddag besloten dat het paasvuur in
Laag-Soeren deze keer niet door mag gaan. Dit eigenlijk al verwachte besluit werd genomen door de burgemeester van de gemeente Rheden , en wordt uiteraard door organisator Soeren’s Belang gerespecteerd.

De organisatie is stilgelegd. Daarmee vervalt ook de mogelijkheid snoeihout aan te leveren op zaterdagmorgen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten