Verenigingen

Het Rhedens Dieren houdt sponsorloop voor motorrun

Foto: Pixabay

DIEREN – Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten (IVG) organiseert jaarlijks een motorrun voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Doesburg en omgeving. Leerlingen van Het Rhedens Dieren doen ook enthousiast mee met een sponsorloop om zo geld bijeen te brengen.

De motorrun is een uitje voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij rijden mee in een zijspancombinatie en maken samen met de motorrijders een dagtour door de omgeving. Ieder jaar zetten veel vrijwilligers van Stichting IVG én andere organisaties zich in voor deze motorrun.

Op zoek naar sponsoren
Zoals zij dat al jaren doen, dragen leerlingen van Het Rhedens Dieren hun steentje bij met behulp van een sponsorloop. Van week 15 tot en met 6 mei bellen zij in de omgeving huis aan huis aan met het verzoek hun sponsorloop ten behoeve van de motorrun te ondersteunen. Daarbij tonen zij een sponsorkaart en schoolpas, die met elkaar overeenkomen. De sponsorloop wordt gehouden op dinsdag 7 mei.

Start motorrun
De motorrun is op zaterdag 1 juni en de start vindt plaats op Het Rhedens Dieren, waar leerlingen en docenten van Het Rhedens Dieren ook helpen bij het inschrijven. Rond 09.45 is de officiële opening, daarna gaan de motoren van start.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten